Eerste stap in samenwerking tussen VIGURD en Avalon L+E

vrijdag, november 24, 2017

Deze week werd door professor Hoàng Mạnh Nguyên ceo van VIGURD  en Philippe D. Vermeulen ceo van Avalon Landscape + Engineering de eerste stap gezet in het samenwerkingsverband voor ondersteuning en counseling aan duurzamen stedelijke ontwikkelingsprojecten in Vietnam. 

Het Vietnam Institute of Green Urban Research and Development (VIGURD) is actief in wetenschappelijk onderzoen en technologische uitwisseling in de toepassing bij stedelijke ontwikkelingsprojecten. Ze ondersteunen ontwikkelaars in het ontwerp en de implementatie van projecten, ontwerp consulting, bouwkundige uitwerking, planmatige uitwerking en stedenbouwkundig ontwerp. Met een nadruk op duurzame stedelijke ontwikkeling, duurzame bouw en energie efficientie. 

AVALON Landscape + Engineering is een internationaal studiebureau wiens werk zich situeert op de snede van design en technische ontwikkeling. Wij leggen de verbanden tussen de technische inrichtingen en het ‘vorm - geven’ van onze omgeving. De laatste 15 jaar heeft AVALON L+E zich de nodige expertise aangemeten voor het ontwerpen van private- en semi-private omgevingen, tuinen, pleinen, master plan, civieltechnische inrichtingen, wegenbouw, nutsleidingen. Wij adviseren bij de ontwikkeling van stedelijke vernieuwingsprojecten en stedelijke ontwikkelingsprojecten. AVALON L+E ondersteunt  energieproducenten en netwerkbeheerders in het uitwerken van strategische visie. 

Samen zullen ze technische- en ontwerpmatige oplossingen bieden aan projecten gaande van industriele ontwikkelingen en stedenbouwkundige projecten. Dit met de doelstelling tot het kosteneffectief implementeren voor de uitdagingen in Vietnam. 

 

samenwerking Hoàng Mạnh Nguyên